Uređaji za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa

Kao dugogodišenjeg partnera u oblasti uređaja za evidenciju, odabrali smo firmu Suprema, svetskog lidera u polju industrija biometrije i korporativne sigurnosti.

U zavisnosti od klijentovih potreba, možemo ponuiditi različita rešenja, podeljena po tehnologiji koju koriste za identifikaciju korisnika.

 

  • RFID tehnologija – putem MIFARE kartica ili tokena

Slika 1. Suprema X-Station 2 i Suprema X-Pass 2

 

Najzastupljeniji modeli kod korisnika: Suprema Xstation 2 i Suprema Xpass 2  omogućavaju korisniku da se identifikuje koristeći RFID karticu ili token.

 

  • Evidencija putem otiska prsta

 

Slika 2. Suprema Bioentry W2, Biostation L2 i Biostation A2

 

Pored RFID tehnologije, ovi uređaji dozvoljavaju korisniku da iskoristi svoj otisak prsta. Neki od uređaja u ponudi se nalaze na slici iznad.

Bioentry W2 je robusno rešenje, omogućava instalaciju na lokaciji koja nije zaštićena od uticaja nepogoda (IP67/IK09)

Biostation L2 je kompaktan, poseduje touchpad za odabir neke od predefinisanih svrha evidencije (ulaz, izlaz, pauza i sl.). Takođe je opremljen najbržim procesorom u ponudi, što omogućava skoro trenutnu i maksimalno komfornu evidenciju.

Biostation A2 je najnaprednije Supremino rešenje u oblasti pristupa putem otiska prsta. Ima veliki touchscreen, najveću preciznost očitavanja otiska, 8GB memorije (do 500.000 registrovanih korisnika)

 

  • Evidencija putem biometrije lica

 

Slika 3. Suprema FaceStation 2

 

FaceStation 2 je Supremin najnapredniji terminal za prepoznavanje lica. Omogućava brzo, komforno i sigurno evidentiranje korisnika koristeći najnovije tehnologije iz sveta optike.

 

Kakva god da je potreba vaše firme, mi imamo adekvatno rešenje.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Top