Prednosti uvođenja TACad sistema

TACad sistem je rešenje intelektualne svojine kompanije E-Smart Systems d.o.o za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. Uvodjenje Tacad-a u preduzeća, organizacije i institucije doprinosi optimizaciji poslovanja, povećanju efikasnosti i produktivnosti svojih zaposlenih. 

Osim što olakšava poslovni proces evidencije radnog vremena, kako zaposlenima tako i nadređenima, TACad unapređuje poslovanje, smanjuje troškove, povećava produktivnost zaposlenih i sprečava moguću zloupotrebu. Korisnički je orijentisan, intuitivan i lak za upotrebu, podiže nivo radne discipline kao i nivo bezbednosti u preduzeću. 

 

Neki od razloga zbog čega se firme opredeljuju za uvođenje TACad sistema: 

 

  • TACad sistem je modularno rešenje, što omogućava dodatna prilagođavanja, konfiguraciju prema potrebama klijenata i integraciju sa spoljnim sistemima za upravljanje ljudskim resursima i obračunom plata, kao i optimizaciju sistema nakon nekog vremena korišćenja.
  • Pomoću TACad sistema moguće je efikasno izvršiti obradu i upravljanje radnim satima zaposlenih prilikom prisustva i odsustva, kao što su godišnji odmori, prekovremeni rad, kašnjenja na posao i službena odsustva. Na taj način TACad pruža priliku korisnicima za unapređenje poslovnih procesa koji su vezani za upravljanje finansijama i ljudskim resursima.
  • Jedan od većih troškova svake kompanije je radna snaga. Na primer, zaposleni koji kasni 10 minuta dnevno, ostaje na pauzi 15 min duže i odlazi 5 minuta ranije sa posla, na nedeljnom nivou 2,5 sata radi manje od predviđenog, što bi bilo 120 sati na godišnjem nivou, uz neku prosečnu platu to bi bio trošak od par stotina evra. 
  • Paket TACad aplikacija omogućava transparentan uvid u prikupljene podatke kroz jednostavnu funkcionalnost za dodelu prava i uloga rada u sistemu. Poslodavcima je obezbeđena potpuna kontrola nad sistemom, uz mogućnost dodele prava za pregled sopstvenih podataka zaposlenima, čime se podstiče povećanje produktivnosti, unapređenje radne etike i kulture poslovanja. 
  • U zavisnosti od potreba korisnika i radi smanjenja zloupotrebe prilikom evidencije zaposlenih, u ponudi se nalazi više vrsta uređaja koja nude različite načine identifikacije: RFID kartica, otisak prsta ili prepoznavanje lica.

 

Uvek postoji prostor za unapređenje poslovanja, za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Top