TACad CLOUD

TACad Hosting paket

TACad HOSTING

70€ *

TACad Hosting je namenjen svima koji žele funkcionalan sistem koji je realizovan putem mesečne pretplate. Kod korisnika se instaliraju uređaji i isporučuju kartice, a softver i podaci se nalaze na cloud serverima E-Smart Systems-a. Na ovaj način korisnik je oslobođen troškova nabavke i održavanja serverske opreme.

Hosting-plus-ikona1

TACad HOSTING+

90€ *

TACad Hosting+ paket je predviđen korisnike sa potrebama za višim nivoom kontrole i obaveštavanja, obezbeđuje automatsko izveštavanje putem e-mail-a i SMS-a, evidenciju posetilaca, servis za integraciju sa HR sistemom.

* Cena na mesečnom nivou za softversku licencu do 50 korisnika.

U cenu uključeno TACad Hosting održavanje i podrška.

Za veći broj korisnika cena na upit.

U cenu nisu uključeni uređaji i instalacija sistema.

TACad ON-SITE

TACad Access

TACad ACCESS

300€ *

TACad Access je osnovno rešenje softvera za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. Podržava uvid u ulaz/izlaz zaposlenih, kao i mogućnost dodele novih kartica. Uređaji, softver i svi podaci se nalaze na korisničkoj lokaciji.

TACad Standard paket

TACad STANDARD

725€ *

TACad Standard je on-site rešenje softvera za evidenciju radnog vremena. Podržava definisanje smena (fiksne, klizne, noćni rad, dvokratno itd.), praćenje kašnjenja i izostanaka, kao i jednostavnu obradu i prikaz podataka sa bilo kog računara korišćenjem web aplikacije.

TACad Enterprise paket

TACad ENTERPRISE

990€ *

TACad Enterprise paket je predviđen za zahtevnije korisnike, omogućuje integraciju sa active directory-jem, evidenciju posetilaca, automatsko izveštavanje putem e-mail-a i SMS-a, i sadrži izveštaje namenjene korisnicima sa većim brojem zaposlenih.

* Cena za softversku licencu do 50 korisnika.

Za veći broj korisnika cena na upit.

U cenu nisu uključeni uređaji i instalacija sistema.

Uporedni pregled paketa možete preuzeti ovde

Top